I forbindelse med etablering av alle våre avtaler tilkommer det et etableringsgebyr. Dette gebyret dekker oppretting av deg som bruker i våre systemer.

Etableringsgebyret er på 90,-

Vår og sommer

Dette abonnementet inkluderer beplantning og stell av graven en gang før 17.mai og en gang før utgangen av juni, som oftest før St.Hans. Etter beplantning i juni vil blomstene vedlikeholdes gjennom sommeren.
Vi påser på at det er tilstrekkelig med vann, ryddig og pent på gravstedet.

Periode: 1 år
Pris: kr 1.890
Sommer og høst

Dette abonnementet inkluderer beplantning og stell av graven en gang før utgangen av juni, som oftest før St.Hans og en beplantning i løpet av september. Etter beplantning i juni vil blomstene vedlikeholdes gjennom sommeren og i september rydder vi gravstedet, klargjør for vinteren og setter ned høstlyng.
Vi påser at det er tilstrekkelig med vann, ryddig og pent på gravstedet gjennom hele sesongen.

Periode: 1 år
Pris: kr 1.890
Vår, sommer og høst

Dette abonnementet inkluderer beplantning og stell av graven en gang før 17.mai og en gang før utgangen av juni, som oftest før St.Hans og i løpet av september. Etter beplantning i juni vil blomstene vedlikeholdes gjennom sommeren og i september rydder vi gravstedet, klargjør for vinteren og setter ned høstlyng.
Vi påser på at det er tilstrekkelig med vann, ryddig og pent på gravstedet gjennom hele sesongen.

Periode: 1 år
Pris: kr 2.390

Dersom du allerede er registrert kunde hos oss kan vi tilby tjeneste ved å legge krans på gravstedet ved spesielle anledninger og merkedager.

Vi leverer kranser fra Mester Grønn til de fleste anledninger.

Periode: 1 dager
Pris: Kr 690
Selvvanningskasse

Vi anbefaler bruk av selvanningskasser. Vi leverer kasser med 25 års garanti og som er tilpasset ditt gravsted.

En selvanningskasse sikrer at blomstene får nok vann i lengre perioder. Et kammer i kassen fylles med vann og en veke sørger for tilstrekkelig tilførsel av vann. Selvanningskassen har dreneringshull som slipper ut vann dersom det blir for mye i kassen. På denne måten holdes blomstene pene og friske mye lengre enn blomster plantet rett i jorden.

Periode: Livstid
Pris: Kr 1.250