Gjennom denne portalen ønsker vi å gi våre kunder et bredere og bedre tilbud før, under og etter en gravferd. Derfor har vi inngått et samarbeid med Mester Grønn og Gravstein Norge. Sammen ønsker vi å bygge et alternativ til de etablerte begravelsesbyråenes tilbud.

Hos oss kan du bestille blomsterkranser, bårebuketter, spesialisert gravstell samt utrolig flotte gravsteiner.  Våre priser er betydelig lavere, kvaliteten er høy og oppfølgingen av deg som kunde er betraktelig bedre.

Mester Grønn, Gravstein Norge og Gravstellerne er her for deg, for å gi deg muligheten til å velge noe annet og bedre.

Gå inn på våre nettsider for å se på våre produkter og tjenester. Vi vet du vil bli fornøyd.

DSC 0567

 

Det kan være vanskelig å vite hva slags blomster man skal velge til en begravelse. Kistedekorasjon er fra den nærmeste familien. Gode venner, familie eller andre nære forbindelser velger oftest kranser eller båredekorasjoner, mens bårebuketter sendes når man ønsker en enklere hilsen. 

Trenger du hjelp eller ønsker å bestille kan du ringe Mester Grønn sitt kundesenter på telefon 800 80 111, så får du hjelp.

Når seremonien er ferdig hjelper vi deg selvfølgelig med å gjøre gravstedet vakkert og velstelt

                 logo mestergronn                    

En gravstein er selve monumentet på en grav. Derfor er det viktig å bruke god tid på å velge den steinen man føler seg sikker på vil passe best på graven.

Gravstein Norge leverer flotte gravsteiner over hele landet og har steinen du er på utkikk etter.

Trenger du hjelp eller ønsker å se på utvalget. Gå inn på deres hjemmesider eller ring Gravstein Norge på tlf 22 83 88 88

 

                    gravstein norge logo22x